Soldić ipak neće u UFC, evo što je izabrao

SK Fight 1. kol 202221:37 > 21:39
Podijeli:
Lukasz Sobala PressFocus NEWSPIX.PL/Guliver Image

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić napustio je poljsku KSW organizaciju i odabrao singapursku One Championship promociju.

Iako se očekivalo da će preći u UFC, Soldić je ipak pprihvatio ponudu singapurske promocije.

“Nisam mogao reći ne. Odabrao sam One Championship jer je to najveća borilačka organizacija na svijetu, tamo ću imati priliku boriti se u MMA-u, boksu, kikboksu, Muay Thaiju… Kad sam vidio kako izgleda atmosfera u Singapuru i kako se čelnici ponašaju prema borcima, morao sam prihvatiti ponudu”, rekao je Soldić za The MMA Hour.

“Želim biti prvak u različitim sportovima. Pokušat ću uzeti naslov prvaka i u MMA-u, kikboksu i u svemu u čemu mogu. To mi je cilj. Želim biti jedinstven borac, a One Championship mi daje priliku biti nešto posebno u ovom sportu. Želim ispisati povijest borilačkog sporta”, rekao je Soldić i osvrnuo se na ponude koje je imao.

“Imao sam toliko opcija, toliko ponuda. KSW, UFC… Međutim, ovo što mi je ponudio One Championship… To se ne odbija. One Championship mi nudi puno više opcija od drugih promocija. Ponuda UFC-a je bila dobra, ali dobio sam ponudu najveće borilačke organizacije i nisam mogao reći ne. KSW? Tamo sam sve počistio.”

Komentari

Vaš komentar