Samo na SK Fight: Makhachev veliki favorit protiv Greena

SK Fight 25. velj 202220:05
Podijeli:
Icon Sportswire via AP Images

U noći sa subote na nedjelju na rasporedu je UFC Fight Night 202, a glavna borba večeri je ona između Islama Makhacheva i Greena u lakoj kategoriji. Cijeli program možete gledati na SK Fight, a glavna borba je na rasporedu od 4 sata.

Islam Makhachev je veliki favorit u ovom okršaju. Naime, prvotni protivnik trebao mu je biti Beneil Dariush, no on se ozlijedio pa je umjesto njega uletio hrabri Bobby Green.

Makhachev je već dugo na glasu kao borac kojeg svi izbjegavaju te bi mu ova borba napokon mogla donijeti napad na titulu prvaka.

„Stvarno vjerujem da ću dobiti priliku, zato što ju zaslužujem. Bit ću na 10 pobjeda u nizu. Nije bitno s kime se borim. Konstantno tražim nekog rangiranog. Dali su mi sve ove tipove, a ja sam ih sve uništio. Odradio sam svoj posao. Moram pobijediti i ovog tipa. U posljednja tri nastupa, završio sam sve svoje protivnike (Dober, Moises, Hooker) i Bobby Green je idući. Nakon toga, mislim da me čeka dobra borba u Abu Dhabiju”, rekao je u razgovoru za DC&RC emisiju.

Amerikanac Bobby Green je na omjeru od 29 pobjeda I 12 poraza, dok je Islam Makhachev u svojoj karijeri upisao 21 pobjedu te samo jedan poraz.

Dagestanac je u velikom nizu pobjeda, a može li na put njegovim ambicija stati veliki autsajder Bobby Green?

Komentari

Vaš komentar