‘Žao mi je što tada nisam rekla što mi je bilo na umu’

Rukomet 22. velj. 202113:18 > 13:20
Podijeli:
Foto: HRS

Ne stišavaju se reakcije na smrt Zlatka Saračevića koji je sinoć preminuo u Koprivnici u 60. godini života.

Saračeviću je pozlilo nakon pobjede Podravke nad Lokomotivom nakon čega je prevezen u obližnju bolnicu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

Dirljivom porukom na Instagramu se od njega oprostila grčka rukometašica iz redove Podravke Labrina Tsakalou.

“Kada sam potisala za Podravku prva stvar koju su mi svi rekli bila je znam li tko nam je trener i da je riječ o rukometnoj legendi. Odmah sam istražila sve njegove olimpijske medalje i imala na umu da se iz rukometa povukao kao 40-godišnjak i kao najbolji strijelac Lige prvaka”, započela je dirljivu oproštajnu poruku Tsakalou pa nastavila:

“Prije nekoliko utakmica zaboravila sam koliko on godina ima i pitala ga je li igrao s jednim određenim igračem. Pomoćni trener mi je rekao da je Saraševiću sada 60 godina i da nije, na što sam ja rekla: ‘Kvragu, treneru, pa vi uopće ne izgledate kao netko tko ima 60 godina’. On mi je tada odgovorio: ‘Imam 59 godine, ove godine ću 60’…”

“Puno se toga događalo prošle godine, ali uvijek sam na umu imala da je Zlatko bio prvi koji je istinski vjerovao u mene. Koji mi je dao da igram na pravoj poziciji i koji mi je ukazao toliko povjerenje.”

“Posljednjih dana nisam se osjećala najbolje, propustila sam i trening uoči derbija. Vidio je da nisam dobro, zagrlio me i rekao: ‘Hajde, još samo jedna utakmica i onda se svi možemo odmarati par mjeseci.’ Samo sam se nasmijala i klimnula glavom. To je bio naš zadnji razgovor. Tako mi je žao što tada nisam rekla što mi je bilo na umu: ‘Ne brini se, treneru. Nećemo izgubiti ovu utakmicu, ali još uvijek mi duguješ jedno piće na Zrću.’ Probudila sam se sada i još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Više me nije ni briga za rukomet. On je bio dobar čovjek i to je važnije od svega. Počivaj u miru, treneru. I hvala ti.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Labrina Tsàkalou (@labrina_22)

Komentari

Vaš komentar