Za PPD nema odmora: ‘U 48 sati dvije teške utakmice’

Rukomet 24. velj. 202115:01
Podijeli:
Izvor: Jean Paul Thomas / Icon Sport (Cal Sport Media via AP Images)

Samo 48 sati nakon poraza u Nantesu 30:28 pred rukometašima PPD-a Zagreb nova je utakmica u Ligi prvaka.

PPD Zagreb će u četvrtak od 20.45 sati u Sutinskim vrelima ugostiti momčad mađarskog Veszprema. Posljednja je to domaća utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka za zagrebaše.

“Naporan je ritam jer u 48 sati imamo dvije izrazito teške utakmice. Pokušat ćemo se danas regenerirati i sutra što spremnije odigrati utakmicu što sličniju ovoj jučer, barem što se pristupa tiče. Pripremamo se od jutra za Veszprem jer nismo mogli preskakati utakmice”, rekao je trener Zagreba Ivica Obrvan pa dodao:

“Danas ćemo pogledati video, dobro ih analizirati i imati jedan trening u Sutinskim vrelima uvodno-regeneracijskog karaktera. Nažalost, gotovo bez treninga ćemo uz video analizu, razgovore i sugestije tražiti dobar pristup od igrača kako bi se suprostavili Veszpremu koji posjeduje znatnu kvalitetu.”

Utakmicu je najavio i Luka Mrakovčić.

“Jučer smo odigrali mogu reći jednu dobru utakmicu za kojoj ostaje žal, jer izgubiš utakmicu koju si većim dijelom kontrolirao. Ne znam što nam nedostaje da već četvrtu ili petu utakmicu u sezoni na kraju ne uspijemo prelomiti u našu korist.”

“Sigurno se vidi napredak u našoj igri što je bitno za utakmicu s Veszpremom. Mi sigurno nismo favoriti na papiru, ali to nikada u sportu nije garancija pobjede. Jedno je papir, a drugo je teren. Mi moramo dati sve od sebe i siguran sam da ćemo odraditi dobru pripremu. Na nama je da damo sve od sebe jer sve je moguće, pa ćemo vidjet krajnji rezultat.”

Komentari

Vaš komentar