Najbolji strijelac Hrvatske potpisao za PPD Zagreb

Rukomet 23. lip. 202216:51 > 16:52
Podijeli:
lightandshadow Panthermedia

Rukometni klub PPD Zagreb doveo je još jedno pojačanje. Nakon dolaska Vuke Borozana, Milana Milića i Aljaža Panjtara potpis na trogodišnji ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom stavio je i lijevi krilni igrač Gabriel Buvinić iz Umaga...

Ovom talentiranom golgeteru tek su 23 godine, a u posljednje je dvije sezone bio najbolji strijelac Paket24 Premijer lige sa 187 postignutih pogodaka u sezoni 2020/2021., odnosno sa 165 golova u sezoni 2021/2022.

“Kada je stigao poziv trideseterostrukog prvaka Hrvatske bilo je tako jasno da je vrijeme za nove izazove i da se takav poziv ne odbija. Za mene je ovo ostvarenje dječačkog sna. Smatram da sam svojim radom zaslužio ovaj poziv, a siguran sam da ću u ovakvom klubu samo napredovati. Smatram sam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano, te da itekako imam što za pokazati”, kazao je Buvinić.

Direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković izrazio je zadovoljstvo dolaskom Buvinića:

“Pratili smo ga dugo, a u ovom trenutku se pojavila i potreba i mogućnost da realiziramo njegov dolazak s obzirom da smo ostali bez dva igrača na toj poziciji. Znamo da je vrhunski realizator i smatram da nam dolazi u periodu karijere kada treba sve to što je pokazao na jednom nivou, sada mora pretočiti i pokazati na nivou više.

Komentari

Vaš komentar