Mađari odgovorili Srbima i Francuzima: ‘Zbunjeni smo’

Rukomet 12. sij. 202223:12 > 23:14
Podijeli:
Gwendoline LeGoff/Panoramic

Nakon što su se rukometne delegacije Srbije i Francuske pobunile zbog organizacijski propusta u hotelu u Szegedu, stigao im je odgovor Mađara.

I Srbi i Francuzi reagirali su nakon što su stigli u Szeged pa shvatili da su istom hotelu kao i svi drugi turisti, koji pritom ne nose maske.

“Bili smo začuđeni, pa čak i šokirani što vidimo goste hotela bez maski. I još bismo trebali jesti zajedno s njima”, rekao je Nikola Karabatić.

“Kaotična organizacija Eura. Turisti bez maski u istim prostorijama s reprezentacijama, nema testova za sve momčadi, kasni se s testovima. Trebali smo se testirati u 8:45, čekamo skoro dva sata. Neki igrači su već zaraženi… Kako ovo uopće igrati?!”, poručio je izbornik Srbije Toni Gerona.

Nakon svega reagirao je Mađarski rukometni savez priopćenjem.

“Delegacija svih zemalja sudionica obišle su hotele sa četiri zvjezdice prošle jeseni i nije bilo nikakvih primjedbi. Svima je predstavljena regulativa i covid protokoli zahtjevani od EHF-a, a traženi od zemalja organizatora. Organizatori su pružili savezima detaljne informacije oko kojih su se svi složili, zato smo zbunjeni izjavama Francuza i Srba. Ako bude legitimnih zahtjeva u budućnosti, spremni smo odgovoriti”, poručili su Mađari.

Komentari

Vaš komentar