Karačić: ‘Još sam pod ručnom, ali vidi se da mašina pali’

Rukomet 21. sij. 202121:05 > 21:13
Podijeli:
Martin Rose / Staff

Igor Karačić odigrao je prve minute za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

“Pobijedili smo teškog protivnika. Bili smo koncentrirani, oni su izbacili Katar s Olimpijskih igara. Bili smo svih 60 minuta unutra, i ja sam se vratio. Idemo dalje. Ovo mi je bio prvi pravi rukometni trening, još sam pod ručnom, ali bit će to dobro”, rekao je Karačić pa nastavio:

“Obrana je bila besprijekorna, ne znam što nije funkcioniralo. Možda smo u napadu bili ponekad pod ručnom, ali vidi se da se mašina pali.”

“Imamo budućnost, mladi trebaju dobivati veću minutažu, određeni igrači će dobiti veću minutažu od izbornika u nastavku, bez njih se ne može.”

Slijedi Argentina…

“Nisam gledao Argentinu, ali jednom smo igrali s njima i dosta se namučili”; zaključio je Karačić.

Pred kamere RTL-a izašao je i Manuel Štrlek.

“Čestitke dečkima, od prve minute smo ušli jako u obrani. Bili smo gusti, radili faulove i to se vidjelo na rezultatu. Drago mi je da smo nekog razbili, da nije bilo mučenja do kraja. Vidjelo se da nas je utakmica s Katarom digla, nadam se da ćemo rasti.”

“Kolektivno ih još nismo gledali, na momente smo ih vidjeli u sobama. Oni su godinama nezgodna ekipa, oni i Brazil su već otprije ozbiljne reprezentacije. Sigurno neće biti lako, imaju dobre individualce, naglasio bih Simoneta koji igra u Montpellieru i neće biti lako. No, ako ćemo igrati obranu kao danas i ako ćemo biti gusti, ja sam uvjeren da moramo pobijediti.”

Komentari

Vaš komentar