Karačić: Žao mi je Štrleka

Izjava 19. lip. 202210:41 > 10:43
Podijeli:
Kevin Domas Panoramic via Guliver Images

Luka Cindrić ili Igor Karačić. Jedan od njih dvojice u nedjelju će navečer postati europski klupski prvak u rukometu. Barcelona ili Kielce...

Nakon polufinalne pobjede Kielcea na Final Fouru u Kölnu protiv Veszprema (37:35) za koji igra Manuel Štrlek, hrvatski reprezentativac Igor Karačić u izjavi za Hrvatski rukometni savez rekao je:

“Lijepo se osjećam, zadovoljni smo. Cijelu sezonu igramo odličan rukomet i bila bi šteta da nismo ušli u finale. Poštujem Veszprem, puno mojih prijatelja tamo igra, a posebno mi je žao Štrkija (op.a. Štrleka). No to je sport. Nadam se da ćemo u finalu ponoviti igru iz drugog dijela. Čvrsto smo na zemlji.”

Karačić, koji je u trijumf svoje momčadi ugradio pet golova, dodao je:

“Već mjesec dana tražimo svoju igru. Falilo nam je jakih utakmica izvan Lige prvaka. Imali smo samo dvije s Wislom, u prvenstvu i Kupu. U tom porazu u Kupu već smo bili nekako mislima u Kölnu, sada smo se vratili svojoj igri i bilo je bolje.”

Prokomentirao je Karačić i rotacije trenera Talanta Dujšebajeva.

“On često rotira, s njim nikad ne znaš. Nekad igraš prvih i zadnjih 15 minuta, a nekad svih 60. Zato i jest proglašen najboljim trenerom u Ligi prvaka. Ima taj osjećaj. U polufinalu je pogodio, a nadam se da će i sutra.”

Finale Barcelona – Kielce na rasporedu je u nedjelju u 18 sati, a Karačić je do sada dva puta bio prvak Europe s Vardarom 2017. i 2019. godine.

Komentari

Vaš komentar