Horvat: ‘Jednostavno smo primili previše pogodaka’

Izjava 12. ožu. 202122:48
Podijeli:
Foto: HRS

Novi izbornik reprezentacije Hrvoje Horvat doživio je poraz u svom debiju protiv Francuske u 1. kolu kvalifikacija za Olimpijske igre.

“Vidjeli ste sve i sami. Prvo poluvrijeme smo igrali gustu i pokretljivu obranu, dobro smo se vraćali i radili prekršaje u pravim trenucima, tu jednostavno nemam zamjerke za igrače. Drugo je bilo velik problem, puno više smo primili pogodaka, imali smo više isključenja, oni su uveli nižu postavu, malo jaču 1 na 1, mi smo probali promijeniti obranu na 6-0, nismo uspjeli, na kraju smo jednostavno primili previše pogodaka”, rekao je Horvat pa priznao da mu nije svejedno zbog takvog finiša utakmice.

“Sigurno da me brine takav kraj, ali srećom nemamo vremena za gledati unazad. Već sutra je Portugal, moramo se što prije resetirati, uvesti neeke korekcije i spremiti se za Portugal.”

Što su najveći dobici ove utakmice?

“Prvo poluvrijeme veseli, treba ga prenijeti na Portugal, ali cijelo 2. poluvrijeme nije bilo na razini, očekujem da ćemo protiv Portugala biti na tragu prvog dijela svih 60 minuta kako bismo otišli u Tokio.”

Iako mu je ovo bio izbornički debi, Horvat tvrdi kako nije imao neke posebne emocije po pitanju tog postignuća.

“Utakmica je bila debi, ali važnost utakmice je učinila da se maksimalno koncentriram, nemam nešto posebno izdvojiti, zadovoljstvo mi je voditi ove dečke, nadam se da će sutra doći pobjeda.”

 

 

Komentari

Vaš komentar