Horvat: Ja tu prestajem biti izbornik… Pogriješio sam

Rukomet 23. sij. 202220:33 > 20:345 komentara
Podijeli:
Jozo Cabraja / kolektiff

Izbornik Hrvoje Horvat komentirao je svoje izjave nakon utakmice s Danskom.

Mislim da je to otišlo nepotrebno u krivom smjeru. Stvari koje su se odvijale ovih dana s Covid-om, s bolestima, sa situacijama da vam Hitna izvozi igrače iz svlačionice, naravno da ostavlja traga i naravno da je tu prestajem biti izbornik i postaneš više otac timu igrača”, počeo je Horvat.

“Jednostavno sam malo htio dočarati u kakvoj situaciji i uvjetima mi ovdje radimo. Dolaze dečki zdravi, preko noći se zaraze, vraćaju se svojim familijama, i oni su nečiji očevi, oni su nečiji sinovi, tako da, to je jednostavno s te jedne ljudske strane. Nemoguće je da netko dođe u ovakve uvjete i da ne želi dati sto posto, ali mislim da je otišlo u krivom smjeru, vjerojatno sam i ja tu pogriješio. Nije poruka pala na tlo na koje sam ja mislio da će pasti”, rekao je Horvat za HRT.

Podsjetimo, izbornik Hrvoje Horvat bio je vidno ljutit nakon utakmice.

“Apsolutno nemam što zamjeriti. Spojili smo jedan i pol trening. Začepili smo usta ovima koji su govorili da se nismo borili. Kao što se danas vidjelo, dok smo se ulovili u nekim postavkama, to je izgledalo borbenije i čvršće“, rekao je Horvat nakon utakmice s Danskom.

U toj prozivci prepoznao se bivši rukometaš Petar Metličić koji je analizirao utakmicu u studiju RTL-a.

“Svi izbornici i treneri nek se bave svojim momčadima. Imaš neku odgovornost i s tim se nosi, a ako ne možeš, makneš se. Nitko mu od nas (Vuković, Šprem) ne želi loše, mi samo govorimo što vidimo. A što se događa unutar ekipe, imaju sve ekipe“, rekao je Metličić.

Komentari

Vaš komentar