Brončane rukometašice ponovno na okupu!

Rukomet 2. ožu. 202119:38 > 19:39
Podijeli:
Izvor: Ćamila Mičijević sa suigračicama

Izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije Nenad Šošarić, objavio je širi popis rukometašica za prvo okupljanje nakon osvojene bronce na Europskom prvenstvu u Danskoj 2020. godine.

Na njemu se nalaze 24 rukometašice, odnosno šest na tzv. pričuvnoj listi. Od 17 rukometašica koje su Hrvatskoj donijele prvu medalju s velikih najecanja, na popisu se ne nalazi samo Josipa Mamić koja je imala operaciju koljena i trenutačno se oporavlja.

Hrvatska ženska seniorska reprezenacija okupit će se u Zagrebu, 15. ožujka 2021. godine u 10.00 sati ispreda Doma sportova i odmah nakon toga produžiti u svoju, sada već stalnu bazu, Hotel Diamant u Poreču, gdje će boraviti i trenirati do 21. ožujka.

Riječ je o prvom tzv. National team weeku u ovoj godini, koji će dio europskih reprezentacija iskoristiti za odigravanje olimpijskih kvalifikacija, a dio za treninge i uigravanje.

Kompletan popis:

TEA PIJEVIĆ, LUCIJA BEŠEN, MAGDALENA EĆIMOVIĆ, PAULA POSAVEC, KORINA KARLOVČAN, ANDREA ŠIMARA, TENA JAPUNDŽA, NIKOLINA ZADRAVEC, NATAŠA MIOČINOVIĆ, KATARINA JEŽIĆ, ANA DEBELIĆ, ELENA POPOVIĆ, ĆAMILA MIČIJEVIĆ, EMA GUSKIĆ, MARIJETA VIDAK, KRISTINA PRKAČIN, ANA MARIJA GAVRIĆ, LARISSA KALAUS, DORA KALAUS, DORA KRSNIK, VALENTINA BLAŽEVIĆ, DEJANA MILOSAVLJEVIĆ, STELA POSAVEC I LEA FRANUŠIĆ.

Pričuvne igračice (dolaze u slučaju naknadnog poziva):

KRISTINA PLAHINEK, TINA BARIŠIĆ, KARMELA POKOPEC, INES LISJAK, TENA PETIKA, GABRIJELA GUDELJ.