Dujšebajev: Iz perspektive igrača je to lijepo vidjeti

Rukomet 26. sij. 202010:46 > 10:58
Podijeli:
Izvor: (Photo by Ronny Hartmann/Bongarts/Getty Images)

Najveća opasnost za naša vrata svakako će prijetiti i od desnog vanjskog Alexa Dujšebajeva

Prva violina Španjolske Alex Dujšebajev, fantastično igra ovaj turnir. Ovaj desni vanjski dosad je zabio 35 pogodaka iz 55 udaraca, a i danas će biti najveća opasnost po našeg Kauboja Marina Šegu.

Nije dopustio Slovencima da se previše razmašu, iako su se susjedi u zadnjih par minuta potpuno vratili u igru, ali onda je ovaj član Kielcea riješio sve dileme pogotkom koji ih je odveo u finale. Dujšebajev je prokomentirao igru svoje reprezentacije na ovom turniru, prenosi 24sata.hr.

‘Najstariji smo da, ali to nema veze. Već sam rekao da imamo široku rotaciju i ako moram reći razlog zbog kojeg smo ovdje, onda je to da stvarno igramo kao ekipa. Mislim da se u neće pobjednik znati do zadnje lopte.’

Raspričao se i o svojem prijatelju Igoru Karačiću, koji mu je nedavno postao suigrač u poljskom klubu.

‘Samo da ovaj put ne zabije 50, ha, ha. Ma neka opet da 10 ako mi dobijemo. Baš je dobar igrač, super turnir igra i nešto moramo spremiti za njega da nam ne zabije opet toliko. No tu su i ostali, pa ne možemo samo misliti na Karačića’ – rekao je Dujšebajev pa je zaključio priču i o navijačima:

‘Žao mi je što nema naših navijača. Hrvatska ima veliku podršku svojih navijača, čak mi se učinilo kao da igramo u zagrebačkoj Areni. Iz perspektive igrača mi je lijepo vidjeti kad netko navija za svoje.’