Tata Karačić: 'Ne znam za koga ću navijati ha-ha'

Rukomet 4. sij. 20208:51
Podijeli:
(Photo by Jörg Schüler/Getty Images)

Hrvatska danas u sklopu priprema pred EP dočekuje BiH u Poreču, a danas će sve oči biti uprte u braću Karačić

Od 16.50 sati Hrvatska u Poreču igra protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine u sklopu Croatia Cupa, odnosno pripremnog turnira pred odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

A oni koji će najviše motivacije imati večeras su braća Karačić, Igor igra za našu reprezentaciju, dok je Ivan član BiH.

Braća su prvi put jedan protiv drugog u reprezentacijama igrala na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2015. godine. Hrvatska je tada u skupini pobijedila BiH 28-21. Igor je briljirao, bio je najbolji igrač na parketu, sa sedam je golova Hrvatsku vodio do pobjede.

Onaj koji najviše prati njihove borbe je otac Ante Karačić.

‘Moju suprugu je uvijek strah da se oni ne ozlijede, da ne idu jedan na drugog. Naravno da ne bih i ja htio da dođe do nečega ozbiljnog, ali ipak sam više za to da se malo ‘potuku’ na parketu. Nije lako reći za koga ćemo navijati, tako da ću izbjeći taj odgovor’ – nasmijao se tata Karačić.

Svi znamo kako je Igor član poljskog Kielcea, dok je prošle sezone osvojio naslov Lige prvaka s makedonskim Vardarom. Ivan Karačić pak igra za izraelski Maccabi Rishon od 2016.