Volonter WTA turnira u Bolu treba veliku pomoć

Tenis 5. sij. 202115:27 > 17:45
Podijeli:
WTA

Poznato je kako je Sisačko-moslavačku županiju prije tjedan dana pogodio razoran potres pa slijedom toga mnogi ljudi trebaju pomoć.

Potres magnitude 6,4 po Richteru bio je koban i za kuću Kristijana Filipovića, volontera WTA turnira na Bolu, a prije potresa dijagnosticiran mu je tumor na mozgu. Zbog toga su organizatori turnira na Braču poslali važan apel.

“Dragi prijatelji tenisa i Croatia Bol Opena,

Naš je narod posljednjih dana još jednom pokazao iznimnu veličinu srca i snagu dobrote te vjerujem da ćete zajedno s nama pomoći, koliko i kako možete, našem dragom prijatelju i jednom od najboljih volontera WTA Croatia Bol Opena 2019., g. Kristijanu Filipoviću iz Siska.

Kristijan je otac sedamnaestogodišnjakinje, hrvatski branitelj koji desetljećima živi s krhotinama gelera u tijelu no to ga nije zaustavilo da i u zrelim godinama volontira doprinoseći uspješnoj realizaciji naše sportske manifestacije. Danas Kristijan treba našu pomoć. Krovište njegove obiteljske kuće smještene u selu Madžari između Petrinje i Siska urušilo se s obje strane i trenutno je smješten kod prijatelja u Sisku, no to je u ovom trenutku manji problem u njegovom životu.

Kristijanu je nedavno dijagnosticiran tumor na mozgu i trenutno čeka povratnu informaciju od liječnika, u nadi da će operacijom moći prevladati i ovaj teški izazov u kojem se našao zajedno sa svojom obitelji.

Naša dopredsjednica Tajna Lukas Rečić je s grupom bliskih prijatelja napunila automobil, te istog trenutka nakon potresa posjetila Kristijana u Sisku te predala naš mali doprinos, zajedno s uplatom financijske pomoći kako bi lakše prevladali prve dane izvan doma. Ta pomoć zasigurno neće biti dovoljna za troškove liječenja ili za sanaciju obiteljskog doma i zato vas molimo da još jednom pokažete svoje veliko srce i pomognete osobi koja je i sama uvijek pomagala kad je bila u prilici. Neka se Kristijanu Filipoviću dobro dobrim vrati!

Za dodatne informacije možete kontaktirati Kristijana osobno ili nas u inbox kako bismo vas spojili s njim. Direktne donacije možete uplatiti i na njegov račun:

PRIMATELJ: Kristijan Filipović, Madžari 2, 44211 Madžari
BROJ RAČUNA PRIMATELJA: HR2623600003117915522
MODEL POZIV NA BROJ: 99
OPIS PLAĆANJA: donacija
Od srca Vam hvala!”