USKORO: Prvi regionalni kviz samo na Sportklubu

Ostalo 1. sij. 202118:36 > 21:043 komentara
Podijeli:

Sportklubovi sportski novinari iz cijele regije odmjerit će snage u prvom regionalnom sportskom kvizu koji ćete moći pratiti tri puta tjedno (utorak, četvrtak, subota) na programima Sportkluba, Youtube stranici Sportkluba te našim web stranicama. Izvlačenje parova pratite u ponedjeljak 4.1. na SK1 u 15:15

sportklub

Prva epizoda je u subotu 09.01.

U kvizu Rizik ili oprez, koji je već tri sezone sastavni dio Sportklubovog programa u Hrvatskoj, sudjeluje 16 igrača. Dosadašnji pobjednici su Ivan Ivković, Šimun Kastrapeli i Davor Dominiković, a sada ćemo dobiti i prvog regionalnog pobjednika.

Rizik ili oprez igraju dva igrača. Kviz se sastoji od 20 sportskih tema i pitanja, a na svaku temu igrači mogu uložiti 2,4 ili 6 bodova. U slučaju da ne znaju odgovor, dobit će četiri ponuđena odgovora gdje se bodovi prepolavljaju. U slučaju točnog odgovora igrači idu u plus onoliko koliko su uložili, a u slučaju netočnog idu u minus. Nakon tih 20 pitanja, slijedi nam glavno pitanje na koje igrači tajnu ulažu i bodove i odgovor. Da bi uopće došli do glavnog pitanja igrači moraju biti u pozitivnom rezultatu. Pobjednik je igrač koji na kraju ima više bodova.

Ove sezone u kvizu će nastupit 16 uglednih SK sportskih novinara iz regije, a ovo su njihova imena: Vladimir Novaković (Srb), Nebojša Višković (Srb), Vladimir Živković (Srb), Darko Plavšić (Srb). Saša Ozmo (Srb), Gojko Andrijašević (Srb), Ivan Ivković (Hrv), Ivan Hodoba (Hrv), Goran Stojanović (Hrv), Marin Mrduljaš (Hrv), Zoran Grgić (Hrv), Saša Živko (Hrv), Kemal Ahmetović (BiH), Haris Mrkonja (BiH), Goran Obrez (Slo), Dejan Obrez (Slo).

sportklub

 

Izjave prije početka kviza dali su i neki natjecatelji.

Zoran Grgić SK Hrvatska

Od prvog izdanja kviza ” Rizik ili oprez”, bilo mi je jasno da ce postati avangarda, sto se tice sportskih kvizova. Sjajan koncept, odlicna pitanja, zanimljivi natjecatelji, pripremljen i stručan voditelj, bili su jamstvo uspjeha. Svako izdanje je bilo atraktivniije. Ne treba zanemariti edukacijski element iz područja sporta. Uvjeren sam , da ce i ovo novo izdanje, biti iznimno popularno među pratiteljima sporta. Jedva cekam pocetak!

Haris Mrkonja SK BiH

U ovaj “meč” ulazim bez velikih očekivanja. Dobra zabava, druženje i malo uzbuđenja su idealan spoj kako bi se u 2021. godinu ušlo na lijep način. Želim sreću svim sudionicima i čistu borbu bez udaraca ispod pojasa

Sportklub misli i na svoje gledatelje, tako da će odmah nakon sportskih novinara, u drugoj sezoni snage u sportskom znanju odmjeriti i naši gledatelji iz cijele regije. Spektakl u najavi samo na Sportklub televiziji.

I zapamtite, samo jedan može biti najbolji.

Komentari

Vaš komentar