Tucak nakon remija s Grcima: Znao sam da će biti tako

Ostali sportovi - Ostalo 21. lip. 202222:08 > 22:08
Podijeli:
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak otkrio je svoja razmišljanja nakon remija na otvaranju Svjetskog prventstva protiv Grčke.

“Očekivano, vidio se grč u igri, to je zadnje što mogu igračima zamjeriti. Znao sam da će biti približno tako, ipak je prva utakmica, nekim su momcima ruke bile teške. Koncepcijski smo dobro stajali, puno smo toga napravili, promašivali… Raduju me volja i želja. Nemam im što zamjeriti, turnir je tek počeo. Još dvije utakmice u grupi. Za igrače je to veliko iskustvo”, izjavio je Tucak.

Komentar je dao i kapetan Ivan Krapić.

“Točno onako kako smo očekivali: tvrdo, teško i u grču, pogotovo prva četvrtina. To je razumljivo jer imamo puno mladih igrača. Čim smo se pribrali i počeli igrati kako znamo, vratili smo se u drugoj četvrtini. Iako smo manje-više cijelo vrijeme bili u minusu, ni u jednom se trenu nismo predali niti smo psihološki pali”, rekao je Krapić.

Čak smo mogli pobijediti na kraju, ovako je završilo izjednačeno. Žao nam je što nismo pobijedili, kao i svaki put. Ali ne treba žaliti ni za čim. Imamo bod, gledamo prema sljedećim utakmicama”, dodao je.

Komentari

Vaš komentar