SK4, 21 h: Nećemo se predati protiv Španjolaca!

Podijeli:
Drago Sopta/HNS

Mlada hrvatska futsalska U-19 reprezentacija otvorila je nastup na Europskom prvenstvu u Jaénu porazom od Ukrajine (4:6).

Hrvatska je sjajno ušla u utakmicu i imala 4:1 golovima Josipovića, Pesta-Mundvajla, Sušca i Čičića. No, onda se dogodio pad u našoj igri te smo primili pet golova gdje su Ukrajinci dobili na kraju 6:4.

“Žao mi je zbog poraza jer znam koliko ovi dečki mogu, a mogu puno više od ovoga. Iako je rezultat poslije prvog poluvremena bio možda preizražen u našu korist s obzirom na zbivanja na terenu, činjenica je da smo u nastavak utakmice krenuli s tri pogotka prednosti. Na žalost, u drugome poluvremenu prestali smo igrati i biti agresivni, mišljenja sam da smo se možda prestrašili pobjede. Jednostavno, psihološka blokada nas je orijentirala na obranu, koliko god smo se stožer i ja trudili igrače opustiti i ohrabriti da nastave igrati kao u prvom poluvremenu… Naravno, pitalo se nešto i Ukrajince koji su bili fantastični. Nećemo se predati, sutra je novi dan, protiv Španjolske i Rumunjske u zadnjem kolu tražit ćemo priliku za prolaz u polufinale”, rekao je izbornik Duje Maretić za stranice HNS-a.

Hrvatska danas protiv domaćina Španjolske igra drugu utakmicu u skupini, a sve pratite od 21 sat na SK4.

 

Komentari

Vaš komentar