‘Nakon pet mjeseci rada stigao je šećer na kraju’

Odbojka 21. ruj 202221:23 > 21:23
Podijeli:

Hrvatske odbojkaške reprezentativke stigle su u Nizozemsku gdje u petak od 18 sati protiv Poljske u Anhremu otvaraju 19. Svjetsko prvenstvo. SP u odbojci pratite ekskluzivno pratite na kanalima Sport Kluba.

“Prvi dojmovi su zaista jako dobri i pozitivni. Preostala su dva dana do utakmice s Poljskom. Njih ćemo iskoristit za maksimalnu adaptaciju. Vjerujem da ćemo biti spremni i napraviti jedno malo iznenađenje te u turnir krenuti pozitivno. Očekujemo dobru utakmicu i nadamo se da ćemo na najbolji mogući način prezentirati hrvatsku odbojku na Svjetskom prvenstvu”, istaknuo je stručni tajnik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić.

Prvenstvo se u Poljskoj i Nizozemskoj igra od 23. rujna do 15. listopada. Uz Hrvatsku u Grupi B su Poljska, Turska, Dominikanska republika, Južna Koreja i Tajland.

“Nakon pet mjeseci rada i priprema stigli smo do šećera na kraju – Svjetskog prvenstva. Ekipa je jako motivirana. Preostaje nam da se pokažemo u najboljem svjetlu, da damo sve od sebe i doguramo što dalje”, izjavila je reprezentativka Božana Butigan.

Hrvatska nakon Poljske igra utakmicu protiv Tajlanda 28. rujna u 14 sati, 29. rujna u 17.30 protiv Turske te 1. listopada u 17.30 sati protiv Koreje.

“Trenutno se nalazimo u Nizozemskoj gdje nas očekuju posljednji dani priprema prije početka Svjetskog prvenstva. Iza nas je dugo ljeto. Smatram da je cijela ekipa spremna da pokaže samo najbolje na ovom Svjetskom prvenstvu”, zaključila je reprezentativka Martina Šamadan.

Za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu igraju: Klara Perić, Samanta Fabris, Lea Deak, Mika Grbavica, Lucija Mlinar, Laura Miloš, Dijana Karatović, Josipa Marković, Beta Dumančić, Martina Šamadan, Ema Strunjak, Božana Butigan, Natalia Tomić i Izabela Štimac. Izbornik reprezentacije je Ferhat Akbas.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima

Komentari

Vaš komentar