‘Iskreno, ne znamo kako je gospodin Woods ostao živ’

Ostali sportovi - Ostalo 24. velj. 20219:15 > 9:18
Podijeli:
Foto: Mike Ehrmann/Getty Images

Tiger Woods jučer u okolici Los Angelesa doživio tešku prometnu nesreću nakon koje su ga iz automobila morali spašavati vatrogasci.

Woods je izgubio kontrolu na SUV-om te sletio s ceste. Vatrogasci su ga morali vaditi iz vozila, a teškim ozljedama je hitno prevezen u bolnicu gdje je operiran.

“Gospodin Woods ima teške ozljede nogu, osobito desne na kojoj su dva otvorena prijeloma. Kosti smo mu povezali šipkama i vijcima, a najteže su prošli gležnjevi i stopala. Natekli su mu mišići i svo mekano tkivo koje smo morali osloboditi rezanjem kože”, rekao je šef šef Harbor-UCLA Medical Centera Anish Mahajan.

Policija još uvijek istražuje kako je do nesreće došlo.

“Nesreća se dogodila na strmom i zavojitom dijelu ceste gdje ljudi često zbog prevelike brzine gube kontrolu nad vozilom. Vjerujemo da je brzina bila glavni uzrok. Nije bilo nikakvih naznaka da je vozač bio pod utjecajem bilo čega. Utvrdili smo da je vozilo najvjerojatnije prvo udarilo u rubnik, prešlo preko dvije trake, udarilo drugi rubnik, stablo, prevrnulo se nekoliko puta i zaustavilo se stotinjak metara kraj ceste. Nije bilo nikakvih tragova proklizavanja ili kočenja, a vrijeme je bilo dobro. Iskreno, ne znamo kako je gospodin Woods ostao živ, ali je imao jako puno sreće. Sigurno su mu pomogli pojas kojim je bio vezan i brojni zračni jastuci koji su se otvorili”, rekao je Alex Villanueva iz ureda šerifa Los Angelesa.