SK NEDJELJA: Tenisači i Bjelorusi ponovno u akciji!

Podijeli:
Justin Setterfiel

I danas možete pratiti brojne sportske aktivnosti na kanalima Sportkluba

I danas nastavljamo sa sličnim programom, gotovo sličnim kao i onim jučer na kanalima Sportkluba.

Od 9sati na SK2, kao i posljednja dva dana očekuje vas egzibicijski teniski turnir u Njemačkoj koj ise igra na zemlji. Nakon dva dana, na prvom mjestu je Yannick Hanfmann, dok je iza njega njegov sunarodnjak Dustin Brown. Još danas gledamo mečeve, odnosno razigravanje između sebe, a onda sutra kreće playoff. Nagradni fond je 25 tisuća američkih dolara.

Idemo dalje i sa Bjelorusima, koji zasad nisu razočarali. Danas imamo na rasporedu četiri utakmice, a prva kreće od 13sati na SK1 kada se susreću momčadi iz donjeg dijela ljestvice, Belshina i Brest. Obje momčadi ne mogu se pohvaliti nekom formom, pogotovo domaćini koji još nijednom nisu slavili u šest kola.

Od 15sati na NovaSport na rasporedu je dvoboj između Vitebska i SlavijeMozyr. Domaćini su nešto malo podiglli svoju formu u zadnje vrijeme, kako natjecanje odmiče, tako se i oni polako bude, ali polako tek je početak.

Također u isto vrijeme imamo i virtualni MotoGP na SK3 koji se prenosi iz Španjolske, dok je također na istom programu od 19satie-NASCAR iz Dovera.

U 17sati na NovaSport bjeloruski velikan BATEBorisov dočekuje Neman iz Grodnog. Nakon lošeg početka, BATE se probudio u nastavku i sve osim njihove pobjede bilo bi veliko iznenađenje. Na istom kanalu program se zaključuje od 19sati, kad su na rasporedu ŠahtarSoligorsk i IslochMinsk.