SK SUBOTA: Tenis u Njemačkoj, nogomet u Bjelorusiji!

Podijeli:
Getty Images/Patrick Smith

Stanje se polako smiruje, a ovaj vikend na našem repertoaru imamo dva sporta.

Ovaj vikend, iako nema i nešto pretjerano sporta u svijetu, na raspolaganju su nam egzibicijski teniski turnir u Njemačkoj te nogomet u Bjelorusiji.

Dakle, od 9sati ujutro pa sve do tamo negdje 18sati na SK2 danas možete pogledati svih osam mečeva sa teniskog turnira u Njemačkoj koji se igra na zemlji. Nakon prvog dana prvo mjesto drži simpatični Nijemac Dustin Brown koji ima stopostotnih 4:0, odnosno dvije pobjede bez izgubljenog seta, a iza njega su Yannick Hanfmann te Libanonac Benjamin Hassan. Nokaut faza će se igrati u ponedjeljak što također možete pratiti na našem programu.

Za vrijeme ručka kreću i Bjelorusi u akciju, od 13sati na SK1FC Minsk će u sklopu sedmog kola ugostiti TorpedoZhodino. Domaćini su konačno upisali tri boda u prošlom kolu nakon tri uzastopna poraza, dok su gosti u zadnje dvije utakmice odigrali neriješeno.

Odmah poslije njih od 15sati na rasporedu su Rukh Brest i Gorodeja također na SK1, obje momčadi su samo bod razlike nakon odigranih sedam kola, pa sada svakako obje momčadi traže slavlje kako bi napravili mali razmak na tablici.

Posljednja utakmica dana na SK1, od 17sati također se igra u bjeloruskoj prijestolnici gdje DinamoMinsk dočekuje prvoplasirani Slutsk. Slutsk je u sjajnoj formi dobili su četiri od šest odigranih kola, dok s druge strane Dinamo ima tri pobjede i tri poraza.