Dječak Ante oduševio Giggsa koji uzvraća porukom

Podijeli:
sportklub

Ryan Giggs nekadašnja je zvijezda Manchester Uniteda, a danas izbornik reprezentacije Walesa. Povodom akcije 'Vratimo Palčiće u Petrovu' oglasio se za N1 televiziju, poruku je usmjerio svom prijatelju Anti kojeg je upoznao prilikom posjete Udruzi Down sindrom.

Mnogobrojni Hrvati velikodušnim donacijama i aukcijama pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za povratak Palčića u Petrovu, a jedna od aukcija uključila je i nogometnu loptu koju je potpisao Ryan Giggs

Naime, riječ je o artiklu sportske opreme koju je Giggs potpisao prilikom gostovanja Udruzi Down sindrom u Zagrebu, a loptu je dobio dječak Ante. Gesta jednog nesebičnog momka oduševila je čitavu Hrvatsku, aukcija je premašila iznos od 20 tisuća kuna iako je početna cijena bila samo 200 kuna. Međutim, postoji i još jedna ‘caka’, onaj tko plati konačan iznos dopustit će da Ante zadrži loptu.

Legenda velškog nogometa lijepom video porukom obratio se svom novom prijatelju.  

Pozdrav svima u Zagrebu i Hrvatskoj,

Poseban pozdrav mom malom prijatelju Anti. Čestitam ti jer si loptu koju sam ti darovao i potpisao u Zagrebu, stavio na aukciju za dobrotvorne svrhe. Posebno hvala svima koji su platili, a i omogućili Anti da zadrži loptu. Imate veliko srce.

Poseban pozdrav i hvala svima, ostanite sigurni.