Odbojkašice protiv Izraela: Cilj nam je EP!

Odbojka 6. ruj 202212:59
Podijeli:
GuliverImages

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija sutra u 19 sati u osječkoj dvorani Gradski vrt igra uzvratni susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv reprezentacije Izraela, a reprezentativke Samanta Fabris i Mika Grbavcia se nadaju da će ponoviti prvu utakmicu u kojoj su ostvarile maksimalan broj bodova.

Hrvatska je Izrael pobijedile rezultatom 3-1 u gostima, a nova pobjeda donijela bi im zadržavanje vodeće pozicije u skupini A koju trenutno dijele s Rumunjskom.

“Protiv ekipe Izraela smo u Izraelu ostvarili maksimalan broj bodova, a taj rezultat nam je potreban i sutra. Cilj nam je kvalificirati se na Europsko prvenstvo. Bez obzira na poraz protiv Rumunjske imamo šanse za kvalifikaciju i dat ćemo sve od sebe. Sigurna sam da ćemo uz podršku osječke publike ostvariti još jednu pobjedu”, istaknula je kapetanica reprezentacije Samanta Fabris.

Rreprezentativka Mika Grbavica je, uz veliku želju za što većom podrškom gledatelja na domaćem terenu osječkog Gradskog vrta, dodala kako ona i njene suigračice ciljaju na pobjedu.

“Nakon gostovanja u Rumunjskoj nastojale smo se što više odmoriti te poraditi na nekim nedostacima. Ciljamo na pobjedu, želimo ponovo nadjačati Izrael, a potom i Farske otoke”, rekla je Grbavica.

Rumunjska i Hrvatska trenutno su u vodstvu u skupini A s po 9 bodova i skorom 3-1. Na EP plasirat će se prve dvije ekipe iz skupine.

Kvalifikacije za EP za Hrvatsku žensku odbojkašku reprezentaciju igraju: Klara Perić, Samanta Fabris,  Lea Deak, Mika Grbavica, Lucija Mlinar, Laura Miloš, Dijana Karatović, Josipa Marković, Beta Dumančić, Martina Šamadan, Ema Strunjak, Božana Butigan i Natalija Tomić. Izbornik reprezentacije je Ferhat Akbas.

Komentari

Vaš komentar