Bjelici u Turskoj visoka plaća, ali i velika očekivanja

Turska 29. tra 202012:42 > 12:45
Podijeli:
Clive Brunskill/Getty Images

U turskim medijima vijest o velikom interesu Fenerbahčea za Bjelicu pojavila se još jučer navečer, a sada su informcije koje dolaze iz te temlje još čvršće i konkretnije

Nenad Bjelica uskoro bi i službeno trebao biti imenovan novim trenerom turskog Fenerbahčea.

Podsjetimo, bivši trener Dinama dobio je otkaz na Maksimiru nakon što usred pandemije koronavirusa nije pristao na jednoglasnu odluku klupske Uprave o smanjenju plaće njemu, njegovom stožeru i prvoj momčadi. Uslijedio je prvo raskid suradnje sa cijelim stožerom, a zatim su on i klub sporazumno raskinuli ugovor.

U turskim medijima vijest o velikom interesu Fenerbahčea pojavila se još jučer navečer, a sada su informcije koje dolaze iz te temlje još čvršće i konkretnije.

Vijest o eventualnom dolasku Bjelice u Istanbul prenijeli su svi značajniji mediji u Turskoj navodeći da je Bjelica prihvatio usmenu ponudu predsjednika Alija Koca.

“Stvar će biti riješena vrlo brzo. Bjelica je zadovoljan uvjetima koji su mu ponuđeni, a Fenerbahče neće nastaviti pregovore s ostalim kandidatima dok Bjelica ne ponudi konačni odgovor u razumnom roku”, navode Turci.

Navodno će Fenerbahče plaćati Bjelicu 1,5 do 2 milijuna eura godišnje uz visoka očekivanja, jer klub u posljednje vrijeme ne bilježi baš najbolje rezultate, ni u Europi, ni u domaćem prvenstvu.