Trener Varaždina: Ostvarili smo ono što smo najavljivali

Hrvatska 3. ruj 202222:49 > 22:50
Podijeli:
Foto: NK Varaždin

Treneri Varaždina i Gorice otkrili su dojmove nakon susreta 8. kola SuperSport HNL-a.

Trener Gorice Igor Angelovski debi u HNL-u počeo je porazom od Varaždina 2:1.

“Varaždin je znao iskoristiti sve svoje prilike i naše pogreške. Prava Gorica je bila tek u drugom dijelu. Izmjene su nam donijele potrebnu energiju, no na kraju nismo uspjeli okrenuti. Slijedi nam analiza da bi sve loše iz svoje igre korigirali.”

Trener Varaždina Mario Kovačević nije htio komentirati previše suđenje. Bugarin Radoslav Gidženov dijelio je pravdu na toj utakmici.

“Uvijek velim svojim igračima: „Ima toliko sudaca danas, na vama je samo da igrate“. Ne komentiram suđenje, no u Europskoj uniji smo i po meni to nije loše da strani suci sude kod nas, a naši negdje drugdje. Vidjet ćemo hoće li to zaživjeti.”

Presretan je nakon pobjede.

“Ono što smo najavljivali to smo i ostvarili – domaću pobjedu. Kontrolirali smo utakmicu, zabili rani gol iz lijepe akcije, potom i drugi u smiraj prvog dijela. Rekao sam dečkima na poluvremenu da je 0:0. Gorica je pogodila s izmjenama. Juriću valjda paše Varaždin jer sjećate se da je prije par sezona tu zabio hattrick u dresu Šibenika. Imali smo mi i prilike za treći gol, no onda smo ostali s igračem manje i grčevito smo se branili. Dečki su se bacali na glavu i svaka im čast.”