Tadić: Prvo kolo je uvijek specifično

Hrvatska 15. srp 202213:40 > 13:41
Podijeli:
HNK Rijeka

Riječani novu sezonu SuperSport 1. HNL otvaraju sutra gostovanjem na Šubićevcu kod Šibenika.

Trener Dragan Tadić, koji je zamijenio Gorana Tomića na riječkoj klupi najavio je Šibenčane.

“Normalno da idemo na pobjedu. Prvo kolo je uvijek specifično, za mene će biti utoliko više jer to će biti moja prva utakmica na klupi A momčadi mog kluba, ali mi smo Rijeka i neke se stvari same po sebi podrazumijevaju. Hoću ekipu s gardom i pobjedu na otvaranju sezone”, rekao je pa nastavio:

“Izostanci i očekivana pojačanja? Ma rekao sam već: nema plakanja. Ovi igrači koje imam na treningu za mene su najbolji na svijetu. Jesam, dobio sam ono što sam tražio na pripremama. Pokazali su da su svjesni za koji klub igraju i da u svakom trenutku moraju dati svoji 100%. Znaju što navijači očekuju od njih. Pa ja sam navijač Rijeke i svaki dan kad dolazim na Rujevicu srce mi je puno kad vidim ljude koji po suncu čekaju za sezonske ulaznice, mašu nam, pružaju podršku. I moramo i želimo im vratiti to povjerenje i podršku.”

Dotaknuo se i švedskog Djurgardena s kojima igraju prvi susret 2. pretkola Konferencijske lige u četvrtak na Rujevici.

“Uopće ne razmišljam o toj utakmici. To dolazi na dnevni red nakon Šibenika. Fokus samo na prvu tekmu koja je pred nama, a to je 1. kolo domaće lige. Idemo po pobjedu, neovisno o tome tko nam nedostaje i u kojem ćemo sastavu i sustavu igrati. Čeka nas neugodan protivnik i težak ispit, ta specifična prva službena utakmica sezone, ali cilj je jasan. Pobjeda.”

Komentari

Vaš komentar