Suarez otkrio zašto je izabrao baš Atletico

Nogomet 23. velj. 202111:23
Podijeli:
Foto: Getty Images

Luis Suarez prošlog je ljeta iz Barcelone otišao u Atletico Madrid, a sad je otkrio kako zašto su ga Katalonci posebno razočarali. #SponzorPrijenosa #DerbyBananas DerbyBananas

Suarez ističe da su ga posebno razočarali jer su mu rekli da je prestar

“Pogodilo me kada su mi rekli da sam star i da više ne mogu igrati na visokoj razini, biti na visini zadatka u sjajnoj momčad”, rekao je za France Football 34-godišnji Urugvajac pa nastavio:

“Da nisam tri ili četiri sezone napravio ništa u klubu poput Barcelone, razumio bih. Ali, svake sezone sam postizao više od 20 golova po sezoni. Uvijek sam imao dobre brojke, bio odmah iz Messija.

“Danas možemo vidjeti da nije lako igrati u Barci. Mnogi igrači koji su tamo stigli nisu na nivou koji se od njih očekuje. Ja sam u šest godina u Barceloni ispunjavao ono što se od mene očekivalo.”

“Na Nou Campu su se okolnosti promijenile, klubu su trebale promjene. I ja sam to prihvatio. Smetao mi je samo način na koji se to dogodilo. Mislim da sam zaslužio neko poštovanje.”

Suarez je odlučio otići u Atletico Madrid.

“Osjećao sam da na mene više ne računaju, pa sam sam sebi rekao da ću i dalje pokazivati koliko vrijedim. Zato mi se svidjela ideja s Atleticom.”

Suarez je ove sezone u 24 nastupa za madridsku momčad zabio 16 golova.

Komentari

Vaš komentar