Srpski napadač o susretu s Ronaldom: ‘Bio je nervozan’

Nogomet 24. stu. 202117:11 > 17:11
Podijeli:
(AP Photo/Armando Franca/Guliver Image)

Jedan od najboljih napadača Serie A, Dušan Vlahović progovorio je o usporedbama s Ibrahimovićem, ali i susretu s Cristianom Ronaldom.

Vlahović je dao veliki intervju za srpski Telegraf u kojem je govorio o brojnim temama. Između ostalog, dotaknuo se usporedbe s Ibrahimovićem.

“Što se tiče usporedbe s Ibrahimovićem, ne osjećam se kao njegov nasljednik i smatram da svatko treba imati svoj put. Sigurno da mi imponiraju te priče ‘Ibrahimović-Vlahović’, on je jedan veliki šampion, jedan od najboljih napadača koji su igrali nogomet i zbog svega što je napravio za nogomet, treba još puno vremena proći da bismo se približili njegovom nivou. To što još uvijek igra na top nivou dovoljno govori o njemu, njegovoj gladi za uspjesima i njegovom karakteru. On je odličan primjer zbog svega što radi i s kakvom energijom radi. Ja se trudim imati neki svoj put, raditi što više na sebi, usavršavati se i ostvarivati što bolje rezultate pa se nadam da ću mu se u budućnosti možda približiti.”

Komentirao je i susret s Ronaldom u kvalifikacijskoj utakmici Srbije protiv Portugala.

“Meni je tata uvijek govorio da nakon svake utakmice, bilo da pobijedim ili izgubim, moram pozdraviti protivničke igrače i suce. Ja to radim i dan danas. Tako sam otišao i kod Ronalda, a on je u tom trenutku, razumljivo, bio jako nervozan i ljut. Rekao mi je samo, kao što je manje-više poznato, da je taj gol u Beogradu trebao biti priznat, da je to možda okrenulo sve i to je bilo to u principu. Ja sam mu poželio sreću u baražu i rekao sam mu da će proći jer imaju jednog od najboljih igrača na svijetu.”

Komentari

Vaš komentar