Poznata sudbina Žutog na klupi Olimpije

Nogomet 1. srp 20220:13 > 7:56
Podijeli:
Jonathan Moscrop Sportimage via Guliver Images

Nakon turbulentnog dana za NK Olimpiju više-manje je jasno da Robert Prosinečki ostaje trener Ljubljane, što je svakako dobrodošla vijest za njihove navijače. No, četvrtak je donio i vrlo loše vijesti. Mladi branič Marcel Ratnik teško se ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv Šibenika.

Nakon burnog poslijepodneva kada je dio slovenske sportske javnosti Roberta Prosinečkog proglasio bivšim trenerom Olimpije, četvrtak je za navijače (i nogometaše) Olimpije donio bolje vijesti vezane uz slavnog Hrvata, vrlo popularnog u ljubljanskoj nogometnoj javnosti.

Sve ukazuje na to da Prosinečki ostaje na klupi Olimpije, što znači i da se od kluba najvjerojatnije opraštaju njegovi sunarodnjaci Igor Barišić i Goran Boromisa, glavni i tehnički direktor Olimpije.

Da nisu otišli, odlazaka bi vjerojatno bilo puno. Uz Prosinečkog bi gotovo sigurno otišao i njegov veliki saveznik koji ga je i doveo u klub, sportski direktor Mladen Rudonja, a vrlo vjerojatno bi bilo i drugih odlazaka. Mnogo toga se već dogodilo proteklih tjedana, ponajviše zbog Barišića.

Utakmica između Olimpije i Šibenika završila 0:0, najopasniji nogometaš zeleno-bijelih bio je Mustafa Nukić, ponovno se pokazao i Matevž Vidovšek.

 

Komentari

Vaš komentar