‘Sudac i VAR su uništili fantastičnu utakmicu’

Nogomet 26. ruj. 202121:50
Podijeli:
REUTERS/Alberto Lingria

U nedjelju je u talijanskoj Serie A glavna tema bio derbi prijestonice u kojem je Lazio bio bolji od Rome, a trener poražene ekipe Jose Mourinho bio je nezadovoljan suđenjem.

Lazio je slavio rezultatom 3:2, a utakmicu je prokomentirao trener Rome Jose Mourinho.

Prije svega, moram reći nešto pozitivno – talijanski nogomet je puno napredovao u odnosu na period od prije deset godina. Kvaliteta nogometa, želja za pobjedom, pristup – sve je bolje nego što je bilo. Nažalost, fantastičnu utakmicu su uništili sudac i VAR, koji nisu bili na razini potrebnoj za suđenje na ovakvoj utakmici. Drugi gol je mogao donijeti rezultat 1:1, ali je bilo 2:0. Drugi žuti karton za Lucasa Leivu je također veoma bitna stvar jer je velika promjena igrati protiv desetorice“, izjavio je Jose Mourinho.

Mislim da je moja momčad bila bolja danas. Jasno je da ste napravili greške ako ste primili tri gola. Ipak, drugi i treći gol su primljeni iz kontranapada, a drugi iz situacije iz koje smo očekivali penal na drugoj strani. Dominirali smo, zadali smo Laczju velike probleme, a oni su kontrolirali finiš. Zabrinuo bih se da smo došli na utakmicu i bili podređeni 90 minuta. Pravili smo greške – previše smo prostora ostavili Milinkoviću-Saviću, a on ima kvalitetu da se ubacuje u šesnaesterac“, rekao je trener „Vučice“.

Roma u sljedećem kolu Serie A dočekuje Empoli.

Komentari

Vaš komentar