Calhanoglu: Inter puno jači od Milana, Ibra je prestar

Nogomet 22. lip. 202223:14 > 23:15
Podijeli:
AP Photo/Alessandra Tarantino

Nogometaš Intera Hakan Calhanoglu usporedio je svoj klub sa bivšom momčadi i gradskim rivalom Milanom.

„Izdaju“, točnije prelazak iz Milana u Inter Calhanoglu je izveo prije točno godinu dana. Tada je Inter bio tek promovirani prvak, a Milan drugoplasirani. U međuvremenu, uloge su se obrnule. Milan je osvojio titulu, a Inter i Calhanoglu ostali su bez Scudetta.

“Bilo je teško. Isti grad, ali druge boje. Ali vidio sam priliku da dođem u redove vladara Italije. A onda se dogodila situacija da je moj bivši tim postao prvak i kao da sam ja krivac za tako nešto. Ja sam veoma sretan u Interu i navijači su od velike pomoći. U Milanu sam igrao četiri godine i nikada navijači nisu skandirali moje ime, a u Interu mi se to događa na svakom zagrijavanju” – rekao je Calhanoglu.

Reprezentativac Turske usporedio je dvije ekipe.

“Inter je puno jači od Milana. Izgubili smo derbi iznenada, pošto smo Ivan Perišić i ja zamijenjeni u 75. minuti. U Kupu Italije se vidjelo, pobijedili smo 3:0.

Dotaknuo se Zlatana Ibrahimovića, koji je sa navijačima pjevao uvredljive pjesme na račun dojučerašnjeg suigrača.

“On je čovjek od 40 godina, ne 18. Ja te stvari ne bih radio u njegovim godinama. Prestar je za to. Ali on voli biti u centru pažnje. On uopće nije doprinio Scudettu, jedva je igrao, ali učinio bi sve da bude svakako u fokusu.”

Komentari

Vaš komentar