Poznato koliko su ozbiljni problemi sa srcem Aubameyanga

Nogomet 15. sij 202213:44 > 14:10
Podijeli:
Nick Potts

Pierre-Emerick Aubameyang, nogometna zvijezda Arsenala i reprezentacije Gabona, nema većih problema sa srcem, navode tijekom subote engleski mediji.

Po dolasku na Afrički kup nacija, tijekom prošlog tjedna, Aubameyang je dobio pozitivan test na COVID-19 koji se proširio u igračkom kadru Gabona.

Isto tako, daljnje pretrage su pokazale kako trojica reprezentativaca Gabona, a osim Aubameyanga u pitanju su bili Axel Meye i Mario Lemina, imaju srčanih problema nakon zaraze koronavirusom.

Iz tih razloga spomenutog trojca nije bilo na travnjaku utakmice Gabona i Gane koja je završila 1-1, a odmah po saznanju liječnici Arsenala stupili su u kontakt s liječničkom ekipom Gabona.

Utvrđeno je kako se Aubameyang, kao i ostali dvojac, osjeća dobro. Da su prvotne pretrage pokazale blage probleme i da jedino zbog predostrožnosti svi oni nisu odigrali utakmicu protiv Gane.

Najavljene su i daljnje pretrage (magnetska rezonanca) te su iz gabonske reprezentacije najavili kako žele „slijediti sve protokole“ i biti ‘oprezni zbog zdravlja nogometaša’.