‘Nemamo rješenja protiv momčadi koje se brane’

FIFA World Cup 30. ožu. 202123:09 > 23:27
Podijeli:
Izvor: REUTERS/Antonio Bronic

Ivan Perišić i Josip Brekalo bili su glavni akteri večeras u pobjedi protiv Malte na Rujevici.

Pobjeda je u džepu, tri boda su tu, ali i dalje je problem igra. Više od sat vremena trebalo je Vatrenima da probiju Maltežane, ali strijelci Brekalo i Perišić slažu se za NOVU TV da može ovo bolje.

“Mislim da nema straha za nas kada dođe turnir, pogotovo Euro. Odmorit ćemo se od klupskih obaveza i ne bojim se za lipanj. Problem je uvijek ovaj period tijekom sezone i prije početka i to moramo izvući. Sada se opet okrećemo klubovima, a druge ne smijemo gledati, već samo sebe i osvojiti što više bodova” – rekao je Perišić, nakon čega je riječ preuzeo Brekalo:

“Pobijedili smo možda i teže od očekivanog. Prvo poluvrijeme nismo našli rješenja da dođemo do njihovog gola, ali znali smo da oni to ne mogu pratiti 90 minuta. Krenuli smo u visokom ritmu, napali njihov gol i tri boda su tu” – rekao je Brekalo.

“Moje mišljenje je da nemamo rješenja protiv ekipa koje se povuku i brane. Mislim da moramo biti raznovrsniji, s više ideja prema golu. Slovenija nas je iznenadila pa se uvukla neka nervoza. Utakmica protiv Cipra je bila slična današnjoj, nismo imali mnogo rješenja, ali evo, pobijedili smo zadnje dvije utakmice i na kraju smo prvi u grupi” – nastavio je Brekalo.