Izbornik Furije o Olmu: Puno će nam toga donijeti!

EURO 8. stu. 201916:52 > 16:55
Podijeli:
Giuseppe Bellini/Getty Images

Španjolska je već osigurala odlazak na Euro idućeg ljeta, pa će joj preostali kvalifikacijski susreti biti idealni za testiranje mladih snaga

Španjolski izbornik Robert Moreno, koji je u petak prvi put pozvao Danija Olma, rekao je kako će 21-godišnji nogometaš zagrebačkog Dinama puno pridonijeti Španjolskoj u preostale dvije utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo jer dobro igra u hrvatskom prvenstvu i Ligi prvaka.

“Njegovim priključenjem puno ćemo dobiti. On nam daje različite mogućnosti u igri što je odlično. Igra jako dobro u prvenstvu i Ligi prvaka. Također je fantastično igrao za mladu španjolsku reprezentaciju pa smo presretni što je s nama”, izjavio je 42-godišnji Moreno na konferenciji za medije održanoj u nacionalnom muzeju El Prado u Madridu.

https://twitter.com/SK_Football/status/1192768866163679232

Španjolska je već osigurala odlazak na Euro idućeg ljeta budući da je vodeća u skupini s 20 bodova, pet više od drugoplasirane Švedske i šest više od Rumunjske, no Moreno želi pobjedu u obje utakmice, tako da će im predstojeća dva dvoboja, u Cadizu protiv Malte i u Madridu protiv Rumunjske, biti idealne za uigravanje i testiranje mlađih snaga, između ostalih i Danija Olma.