Ćorluka: Livaja najveća zvijezda? Možda u Dalmaciji

Nogomet 9. lip. 202217:54 > 17:571 komentar
Podijeli:
DmitryxGolubovich via Guliver

Dalićev pomoćnik na klupi hrvatske reprezentacije, Vedran Ćorluka, odgovarao je na brojna pitanja novinara, a jedno se našlo i o Marku Livaji.

Ćorluka je dodao kako ne misli da je Marko Livaja najveća zvijezda u HNL-u.

“Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković… Moja podrška uvijek ide njima. No to ne znači da će zato biti pozvani u reprezentaciju”, rekao je Ćorluka za Sportske novosti pa dodao:

“Drago mi je što je Dinamo osvojio prvenstvo, nije mi drago što nije uzeo i Kup. Volio bih uvijek da Dinamo podiže pehare. No super je što se Hrvatska liga diže. Ovakav Hajduk, kakav je sada, probudio je i u nama dinamovcima, kao što se vidjelo u Kranjčevićevoj, protiv Osijeka, u Šibeniku i na derbiju s Hajdukom u Maksimiru, novu energiju.

Dinamo je imao jako veliku podršku u želji da se osvoji titula. Samo je navijače trebalo probuditi. Iako mislim da bi to moralo biti u dinamovcima od prvog kola sljedećeg prvenstva. Ne bi ih trebao poticati neki drugi klub.”

Komentari

Vaš komentar