Bišćan: 'Loše smo reagirali i jako smo razočarani'

Reprezentacija 12. stu. 202019:21 > 19:23
Podijeli:
NK Rijeka

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija odigrala je neriješeno (2:2) u Škotskoj i tako prepustila vlastitu sudbinu u kvalifikacijama u tuđe ruke.

Prvo poluvrijeme je bilo kao iz snova, Moro i Bistrović su zabili i već nakon 25 minuta doveli svoju momčad u prednost od 2:0, no drugo poluvrijeme bilo je nevjerojatan spoj loših reakcija, nespretnosti i manjka sreće. Šemper je poklonio Škotima prvi gol, pa je Sosa dobio crveni karton što su Škoti iskoristili i zabili za 2:2.

“Nažalost, izgubili smo bodove u utakmici koju smo imali pod kontrolom. Nakon prvog poluvremena i dva gola razlike limitirali smo Škote na praktički nijedan pokušaj prema našem golu, potpuno smo kontrolirali sve što se zbiva na terenu”, rekao je Bišćan nakon ovog rezultata.

“Drugo poluvrijeme se dogodila greška koja se događa i koja je sastavni dio igre. No nedopustivo loše smo reagirali nakon te greške. Crveni karton je potpuno promijenio utakmicu i od tog trenutka smo se spašavali, posebno nakon drugog škotskog gola, strepjeli smo hoćemo li uopće uzeti taj bod. Naravno da je njihov crveni karton pomogao, uspjeli smo uzeti taj bod”, dodao je izbornik pa rezimirao:

“Nismo zadovoljni ovime, jako smo razočarani jer smo u prvom poluvremenu pokazali da smo prava momčad, ali su nas na kraju dva boda koštale nedopustive greške u ponašanju i disciplini.”