HNS i Croatia Airlines nastavljaju suradnju

Reprezentacija 2. ruj. 202013:06 > 13:11
Podijeli:
Izvor: HNS

Hrvatski nogometni savez odlučio je obnoviti suradnju s Croatia Airlinesom koja traje već 22 godine

Već 22 godine traje suradnja između HNS-a i Croatia Airlinesa, a trajat će još minimalno dvije godine s obzirom da su predsjednik Davor Šuker te Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa obnovili ugovor.

‘Raduje me nastavak suradnje s Croatia Airlinesom jer smatram prirodnim da hrvatska reprezentacija leti s hrvatskim nacionalnim zračnim prijevoznikom. Nalazimo se u zahtjevnim javnozdravstvenim okolnostima i zato mi je drago da nastavljamo suradnju s Croatia Airlinesom jer sam siguran da im je zdravlje putnika na prvom mjestu te da će kao naši partneri učiniti sve da reprezentacija ima najbolje i najsigurnije moguće uvjete za putovanje. Od srca se nadam velikom broju zajedničkih, sigurnih i pobjedničkih letova’ – rekao je Šuker, pa je ptom riječ dobio Bajić:

‘Nastavak partnerstva s HNS-om još je jedan dokaz snažne povezanosti hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika i hrvatske nogometne reprezentacije, koja traje više od dva desetljeća. Vjerujem da će daljnja suradnja dva prepoznatljiva hrvatska brenda, zrakoplovnog i nogometnog, i u budućnosti pridonositi uspješnoj promociji naše države u svijetu’ – zaključio je.