Pohlepa Haalanda i Raiole šokirala Barcu: ‘Ništa od ovoga’

Nogomet 4. tra. 202120:25
Podijeli:
Izvor: (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Iako se u utrku za Erlinga Haalanda uključila i Barcelona, čini se da od tog transfera neće biti ništa. #SponzorPrenosa #DerbyBananas

Prije nekoliko dana su agent Mino Raiola i Alf Inge Haland, otac napadača Barcelone, otputovali u Barcelonu kako bi pregovarali o transferu norveške zvijezde.

Katalonski radio objavio je da su u Barceloni ostali šokirani zahtjevima dvojca koji je doputovao na pregovore. Raiola traži 20 milijuna eura za svoje usluge, Halandov otac isto toliko, a norveški nogometaš želi godišnju plaću od 30 milijuna eura. Uvjet je i da Borussia dobije 150 milijuna eura odštete te da Barcelona uspije nagovoriti Messija da ostane u klubu i narednih sezona.

Barcelona je u velikim financijskim problemima i teško će ispuniti ove zahtjeve.

“Trenutno Barcelona nije u poziciji da ostvari ovaj posao. Klub je dužan 1.2 milijarde eura, od čega čak 500 milijuna eura dospijeva na naplatu do 30. lipnja. Barcelona dakle za manje od tri mjeseca mora stvoriti pola milijarde eura, kojih nema, samo kako bi vratila manje od pola svog duga. Čak i kada bi još smanjila plaće igračima, odgodila otplatu dugova i prodala skupe i neželjene igrače, Barceloni bi i dalje trebala financijska pomoć kako bi samo nastavila poslovati, a kamoli kupiti tako skupog igrača kao što je Haland”, napisao je Goal nakon pregovora Barcelone i Halandovog tabora.

Ove sezone Haland je zabio 33 pogotka na 32 susreta.

Komentari

Vaš komentar