Messi ostaje u Barceloni! Procurili detalji novog ugovora

Nogomet 21. tra. 202115:501 komentar
Podijeli:
Izvor: getty images/david ramos

Nitko još nije zaboravio sapunicu između Messija i Barcelone krajem prošle sezone, no čini se da je došlo do potpunog obrata. #SponzorPrenosa #DerbyBananas

Messi je prošlog ljeta bio itekako razočaran zbog rezultata katalonskog kluba, ali i poteza koje je napravio tadašnji predsjednik Josep Maria Bartomeu, te je podnio zahtjev za raskid ugovora.

Argentinac je tražio od Barcelone da sporazumno raskinu ugovor i da klub napusti bez odštete, ali je klub to odbio. Messi je ostao u Barceloni i ove sezone i na ljeto ima pravo otići kao slobodan igrač.

Međutim, čini se da se situacija promijenila kada je prije pola godine Bartomeu podnio ostavku.

Na predsjedničkim izborima koji su održani prošlog mjeseca pobijedio je Joan Laporta koji se nakon deset godina vratio u klub i obećao je navijačima da će dati sve od sebe da nagovori Messija da ostane.

Španjolski mediji danas su objavili da je Laporta uspio u svojoj namjeri i da je s Messijem dogovorio nastavak suradnje. Novinar ESPN-a Christian Martin objavio je danas na Twitteru da su Barcelona i Messi postigli dogovor.

On navodi da će Messi na ljeto sigurno produžiti ugovor, te da će potpisati s Kataloncima do ljeta 2023. godine. Dodaje kako je činjenica da Aguero dolazi u Barcelonu odigrala veliku ulogu u svemu jer su on i Lionel dobri prijatelji.

Komentari

Vaš komentar