Figo: Hrvatska je potencijalni kandidat za naslov na SP-u

FIFA World Cup 20. ruj 20229:06 > 9:06
Podijeli:
Foto: Imaginechina via AP Images

Legendarni Luis Figo nalazi se na Hvaru gdje zasjeda Izvršni odbor Uefe. Otkrio je što misli o Luki Modriću, ali i priznao da nije prvi put na Hvaru.

“Uvijek je zadovoljstvo doći natrag na Hvar. Bio sam ovdje tijekom ljeta prije nekoliko godina. Sada sam ovdje radi posla. Pokušavamo uživati u ovom mjestu i biti na važnim sastancima”, rekao je Luis Figo za Dnevnik Nove TV.

Očekivanja od hrvatske reprezentacije?

“Mislim da je Hrvatska potencijalni kandidat da osvoji Svjetsko prvenstvo. Imali ste važnu šansu na prošlom prvenstvu, mislim da ako radite i nastavite tako i pokušate biti što bolji i bolji kao ostale reprezentacije, imate odlične igrače. Tako da, želim vam svu sreću na sljedećem prvenstvu.”

Misli li da je Luka Modrić najbolji vezni igrač današnjice

“Da, naravno. Mislim da je od jedan od najboljih igrača svijeta, jedan od najboljih dečki na svijetu, također. Dobar prijatelj. Mislim da zaslužuje sve najbolje. Trebate biti ponosni na njega.

Ne znam kako mu uspijeva biti na toj razini u kontinuitetu, sve ove godine. Želim mu da i dalje uživa u nogometu i da na ovoj razini traje što dulje.”

Komentari

Vaš komentar