Real želi otvoriti novu sezonu s tri gostujuće utakmice

Primera 1. srp. 201911:15 > 11:35
Podijeli:
Print screen/SK

Iz Real Madrida stigao je upit na adresu čelništva La lige u kojem 'Kraljevi' traže dopuštenje kako bi prve tri utakmice nove sezone španjolskog prvenstva igrali u gostima.

  I ne, Real ne traži to jer želi dati prednost svojim protivnicima na početku nove sezone. Razlog su ključni radovi koji će se odvijati na stadionu Santiago Bernabeu, ali će se odvijati ukupno tri godine. Renovirani stadion trebao bi dobiti novo ruho koje će između ostalog krasiti i novi pomični krov.  

U ovom trenutku nije završen ljetni plan svih radova, pa je potrebno još malo dodatnog vremena koji će zahvatiti sam početak sezone. Najveći problem je s rušenjem jednog kuta stadiona koji zahtjeva veći posao. 

Najveći dio radova na stadionu koji je predviđan i planiran ranije, a tek sada započet, odvijat će se za vrijeme stanki i nakon sezona u te tri i pol godine. S obzirom da je prije dvije godine i njihov gradski rival Atletico zatražio slično dopuštenje prilikom izgradnje novog stadiona, ne bi trebalo biti problema ni oko prihvaćanja zahtjeva Kraljeva.