Isco se žalio Modriću na Zidanea, brzo je dobio odgovor

Primera 26. lis. 202021:12 > 21:19
Podijeli:
(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Real se vratio na pobjedničke staze slavljem u Barceloni, ali jedan igrač i nije baš sretan svojim statusom u Madridu #SponzorPrenosa #DerbyBananas DERBY Bananas

U Madridu se sada lakše diše nakon pobjede nad velikim rivalom Barcelonom, ali onaj koji je bio pomalo nezadovoljan bio je Isco. Španjolski mediji bruje kako se Isco prije početka utakmice na Camp Nou požalio Modriću, Joviću, Lucasu, Militau te Marcelu žalio kako ga trener Zinedine Zidane stalno drži na klupi.

“Ako me mijenja onda to radi u 50. ili 60. minuti, nekad i na poluvremenu. Ako me treba ubaciti, ubaci me u 80. minuti”, požalio se Isco, a vrlo brzo mu je i Francuz odgovorio:

“To je jednostavno ambicija. On želi igrati, kao i svi igrači i to je naravno pozitivno. Igrači uvijek žele igrati i to ne ovisi o njima. Ono što moraju činiti je da rade kako bi bili spremni. Tada ja donosim odluku o tome tko će igrati od prve minute”, jasan je bio Zidane.

Real sutra čeka utakmica drugog kole Lige prvaka, nakon katastrofe protiv Šahtara iskupljenje će tražiti protiv Borussije Moenchengladbach.

#SponzorPrenosa #DerbyBananas DERBY Bananas