Marca: Jović skrivao ozljedu, u Realu kipte od bijesa

Primera 9. svi 20209:34 > 9:39
Podijeli:
Francois Nel/Getty Images

Real Madrid jučer je priopćio da je Luka Jović na treningu slomio stopalo, te da ga očekuje duža pauza.

Jović je u kraljevski klub stigao prošlog ljeta za 60 milijuna eura iz Frankfurta, ali se nikako nije snašao u drugoj državi, drugom klubu i pod drugim trenerom. Srpski napadač je često u centru pažnje zbog događanja van terena i čini se da to utječe na njegov posao.

Povezano

On je prije mjesec dana bio na velikom udaru javnosti kada je na svoju ruku odlučio napustiti Madrid i vratiti se u Beograd. Bio je jedini igrač Real Madrida koji nije boravio u glavnom gradu Španjolske tijekom pandemije koronavirusa.

Jović se prije nekoliko dana vratio u Španjolsku, te je prošao liječničke preglede i testiranje na koronavirus, ali je već na prvom treningu slomio stopalo i očekuje se da će van terena biti najmanje dva mjeseca.

Međutim, Jović se našao na novom udaru jer se ispostavilo da je ozljeđen već neko vrijeme. Marca piše da se Jović ozlijedio još dok je trenirao u Beogradu, ali da to nije nikome rekao iz liječničkog osoblja Real Madrida.

Mnogima je bilo čudno što se ozlijedio odmah na početku treninga i to tako jako. Navodno, Jović je odmah priznao da osjeća bolove već neko vrijeme, te da se ozlijedio dok je trenirao u kućnoj izolaciji u Beogradu.

I prije ovoga se puno pričalo o njegovo odlasku, ili barem posudbi tako da će nakon ove situacije Jović vrlo teško sljedeće sezone igrati u Realu.