Au, kako je Moreno sad spustio Enriqueu…

Primera 29. stu. 201911:53 > 11:58
Podijeli:
Alex Caparros/Getty Images

Luis Enrique se nakon petomjesečne stanke zbog smrti kćeri vratio na mjesto izbornika Španjolske, a odmah je u javnost isplivao njegov sukob s nekadašnjim pomoćnikom Robertom Morenom, koji se povodom ovoga oglasio na konferenciji za medije.

Alex Caparros, Getty Images Sport

Moreno je istaknuo da ga je posebno pogodilo to što ga je Enrique optužio kako mu nije bio lojalan.

Da nisam bio vjeran, on nikada ne bi bio trener. Prije našeg sastanka na kojem smo se dogovorili da će on otići zbog obiteljske tragedije, a zatim se vratiti, Enrique i ja smo se sastali još jednom. Tada mi je poručio kako je ponosan na mene što sam prihvatio uskočiti na njegovo mjesto dok ga nema i tako mu pomoći u teškim trenucimaobjasniorekao je Moreno pa dodao:

Kada me izostavio iz reprezentacije bio sam u šoku, pogotovo zbog činjenice da su svi znali šta se događa osim mene. Deset dana sam bio potpuno slomljen, jer mi nije bilo jasno što sam pogrešno napravio. On ništa nije htio kazati o čemu je riječ. Najviše od svih htio sam ga vidjeti na treningu i biti dio njegova stručnog štaba na Europskom prvenstvu. Vjerojatno nikad neću saznati zašto se sve ovo dogodilo.

PRIJE NEGO GLASATE U ANKETI, PRISJETITE SE GENEZE SUKOBA NA OVOM LINKU