Everton želi vratiti Vlašića, no morat će skupo platiti

Nogomet 9. lip. 202117:00
Podijeli:
Foto: JBAutissier Panoramic

Nikola Vlašić nije dobio pravu priliku u Evertonu, nedugo nakon njegova dolaska Ronald Koeman napustio je Goodison Park i Nikola je kod novog trenera pao u drugi plan, no čelnici kluba sada žale za tom odlukom. 

Početkom sezone 2018/19. Everton je Vlašića posudio u Moskvu. I tamo je Niksi eksplodirao. U ligi prvaka je zabio tri gola uz dvije asistencije, a u prvenstvu Rusije je još pridodao pet golova i isto toliko asistencija. Iduće ljeto CSKA ga je kupio za 15.7 milijuna eura i od tada je za Moskovljane upisao još 25 pogodaka i 13 asistencija.

Kako pišu ruski mediji, čelnici Evertona su zbog sjajne forme našeg reprezentativca poželjeli ponovno ga vidjeti na Goodison Parku. Naime, u Evertonu postoji želja da ponovno otkupe Vlašića. No, cijena će ovaj put biti veća od onih rekordnih 10.8 milijuna eura. Ali i veća od cijene za koju su pustili Vlašića u Moskvu (15.7 milijuna).

Vlašić prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, a pred njim je i Europsko prvenstvo. Ako se Hrvatska predstavi u dobrom svjetlu, a Vlašić dobije poštenu minutažu što je svakako za očekivati, njegova cijena će samo porasti.

Sam Nikola rekao je kako nakon EURA želi promijeniti sredinu i otići u neku snažniju europsku ligu.

Komentari

Vaš komentar