Pao je u nemilost Mourinha, a ima ''karizmu Maradone''

Premier League 3. stu. 20208:54 > 9:03
Podijeli:
Izvor: (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Mauricio Pochettino smatra da Dele Alli ima istu vrstu karizme kao i Diego Maradona.

Bivši menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino vjeruje da Dele Alli posjeduje nešto posebno, usporedivši njegovu karizmu s argentinskim velikanom Diegom Maradonom.

Alli je u Tottenhamu pao u nemilost Josea Mourinha i pred njim je neizvjesna budućnost, dok je pod Pochettinom bio jedan od najboljih igrača Spursa.

Njegov bivši trener odbio je komentirati novonastalu situaciju pod Mourinhom, ali je zato ponudio hrabr usporedbu s jednim od najvećih u povijesti.

”Maradona je bio nadaren igrač, tako snažan, imao je jako brzo i moćno tijelo, ali onda njegov karakter pobjednika i karizma koji su ga činili toliko posebnim”, rekao je Pochettino za Sky Sports.

”Njegova energija, osjećate njegovu energiju, njegova karizma je nevjerojatna. I slična je na ovaj način s Allijevom. Ljudi ga vole radi toga. Kad talentu dodate karizmu, to je ono što igrača čini posebnim. Kad je postizao golove, djeca su ga voljela kao da je Ronaldinho”, objasnio je argentinski stručnjak.

”Ne želim sada komentirati njegovu trenutnu situaciju u Tottenhamu, moram biti pošten prema trenerskom stožeru, to više nije moja odgovornost, morate to poštovati. Dele je za nas bio nevjerojatan igrač, ali uvijek je bio na rubu crte pa mu je trebala pomoć”, zaključio je Pochettino.