Perišićev suigrač: Očito nismo na razini Hrvatske

Liga nacija 23. ruj 20228:35
Podijeli:
REUTERS/Antonio Bronic via Guliver Images

Iako razočarani zbog poraza, danski reprezentativci odali su priznanje kvaliteti Hrvatske i otvoreno priznali što njihovoj selekciji nedostaje da bi dohvatila razinu Dalićevih izabranika...

“Morali smo bolje. U prvom poluvremenu Hrvatska je rijetko bila opasna, a s druge strane postigla je lijep pogodak za 2:1 kod kojeg smo bili previše pasivni. Također, moramo priznati da je Hrvatska klasna momčad”, rekao je pouzdani veznjak Pierre-Emile Hojbjerg za danski Ekstrabladet.

Suigrače našeg Ivana Perišića u Tottenhamu otkrio je što nedostaje Danskoj.

“Moramo biti izravniji, pogotovo u zadnjoj trećini terena. Ni u jednom trenutku nismo bili uistinu opasni. Treba nam tu više kvalitete u posljednjem, odlučujućem dodavanju. Ove dvije utakmice protiv Hrvatske pokazuju da očito nismo među najboljim reprezentacijama.”

Dancima ostaje još dvoboj s Francuzima u nedjelju u kojemu još uvijek mogu, u slučaju njihove pobjede i kiksa Hrvatske u Beču, osvojiti skupinu.

“Moramo dovršiti posao protiv Francuske. Pobijedili smo ih ranije, možemo učiniti to opet, a onda se i nadati pomoći od Austrije”, zaključio je Hojbjerg.

Kapetan Simon Kjaer za TV2 je izjavio:

“Izgubili smo lopte koje nismo smjeli, Hrvatska je zabila dva glupa gola.”

A izjava strijelca Christiana Eriksena na tragu je Hojbjergovih razmišljanja:

“Treba nam nešto u zadnjoj trećini. To su detalji koji odlučuju utakmice. I mi želimo loptu kao Hrvatska, ali oni ju bolje tretiraju od nas.”