Osječane uoči Rijeke zahvatio koronavirus

Hrvatska 9. ruj 202214:30
Podijeli:
Dubravka Petric PIXSELL via Guliver Image

Osijek sutra od 18:30 gostuje na Rujevici Rijeci u sklopu devetog kola SuperSport HNL-a.

Rene Poms, Bjeličin nasljednik otkrio je da se u njegovoj momčadi pojavila korona.

“Neki igrači nisu spremni, ali ja kao trener ne brinem o tome tako puno. Igrat će oni koji mogu dati maksimum na terenu. Imamo problema i s koronavirusom. Škorić, Bralić, Jugović i Brlek nisu spremni. No sve dok mi imamo 11 zdravih igrača na terenu ja sam zadovoljan”, izjavio je Poms na konferenciji za medije.

Nastavio je austrijski trener dalje…

 “Dobar tjedan je za nama. Optimistični smo, motivirani, vidim da je energija na razini. Pred nama je teška utakmica u Rijeci. Tamo je uvijek neugodno igrati. Za nas je ovo posebna utakmica. Znamo svoju situaciju, znamo i njihovu. Spremni smo na tešku utakmicu i veliku borbu, a na kraju se nadam da ćemo mi biti ti koji će slaviti.”

“Osjećam popriličan pritisak radi toga što dugo nismo slavili u Rijeci. Ja kao trener pokušavam što je moguće bolje pripremiti momčad. Imamo jasnu ideju kako želimo tamo igrati. Siguran sam da smo spremni”, prokomentirao je pa dodao:

“Pritisak je u našem poslu normalan, ali važno je kako ga podnosiš. Dugo sam u nogometu, osjetio sam čari i Lige prvaka i Europske lige, doduše ne kao prvi trener već kao asistent, ali mislim da je to jako slično. Pritisak ti daje motivaciju. Zapravo, ja imam pozitivnu energiju, a ne pritisak.”

Komentari

Vaš komentar