Velšani otjerali tri reprezentativca zbog kršenja protokola

Podijeli:
Izvor: Michael Regan/Getty Images

Reprezentacija Walesa je poslala trojicu reprezentativaca Hala Robson-Kanua, Rabbija Matondoa i Tylera Robertsa iz kampa uoči kvalifikacijskog susreta protiv Češke koji je na rasporedu u utorak jer su prekršili protokol, objavio je u ponedjeljak Velški nogometni savez.

“Trojica nogometaša se vraćaju u svoje klubove danas poslije podne”, stoji u priopćenju FAW-a koji dodaje da neće davati nikakve daljnje komentare o tom slučaju.

I dok nema objavljenih pojedinosti o tome kako su nogometaši prekršili protokol, igrač Leeds Uniteda Roberts se ispričao preko svog Instagram profila zbog kršenja .

“Nesretni smo što napuštamo kamp ranije, ali pravila su pravila i nisam trebao biti gore u hotelu kasnije od zadanog vremena”, napisao je.

“Ispričavam se momčadi, osoblju i navijačima Walesa. Nastavit ću radiri naporno da zavrijedim mjesto u reprezentaciji na Euru.”

Wales je izgubio 1-3 u prvoj kvalifikacijskoj utakmici od Belgije, ali je pobijedio Meksiko u prijateljskoj utakmici tijekom vikenda. U utorak igra u grupi drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv Češke.

Komentari

Vaš komentar