Mladi dinamovci igraju protiv Reala: ‘Jedva čekamo početak’

Nogomet 11. lip. 202217:41
Podijeli:
Guliver Image

Mlada momčad Dinama danas putuje na završnicu Al Abtal Cupa koja će biti odigrana u Madridu. Dinamo će u polufinalu igrati s Real Madridom u nedjelju od 20 sati. Drugi polufinalni par čine Sporting Portugal i ALQadisiyah Saudi Club.

“Na kraju sezone očekuje nas vrlo atraktivna utakmica na jakom Al Abtal Cupu koji nam je sigurno dobro došao u ovom trenutku s obzirom na to da u vrijeme pandemije nismo imali nikakvih međunarodnih utakmica koje su nama kao klubu izrazito bitne zbog kontrole kvalitete ekipe kao i procesa napretka momčadi”, rekao je u najavi utakmice Damir Krznar.

“Pomoću ovih jakih utakmica dobivamo povratnu informaciju o kvaliteti naše ekipe u odnosu na druge snažne i kvalitetne strane momčadi. Sigurno da nas je veselio poziv na jedan ovako snažan i istaknuti turnir. Drago nam je da smo i rezultatski dogurali jako daleko i da ćemo sudjelovati u samoj završnici natjecanja. Sigurno da nas utakmica protiv Real Madrida izrazito motivira i veseli i jedva čekamo da susret krene. Naravno, ne mislimo tu stati, već je cilj otići do kraja i probati osvojiti turnir”, nastavio je pa dodao:

“Moram naglasiti da nažalost nećemo putovati u najjačem mogućem sastavu s obzirom na to da su nam neki igrači u reprezentacijama dok su neki pojedinci priključeni juniorskoj momčadi, koja igra još jedan jaki međunarodni turnir na Zlatiboru. Bez obzira na sve, i dalje imamo jaku i kvalitetnu ekipu i s pravom se nadamo pozitivnom rezultatu.”

Komentari

Vaš komentar